Loading...
Sobre Nosaltres 2018-08-12T14:14:43+00:00

Qui som i que fem

Benvinguts a la Taverna de Barcelona, la nostra llar. La Taverna va obrir portes al setembre del 2010 a Ronda universitat 37, en plena Pz. Catalunya. Portem 7 anys de trajectòria i podem dir que la Taverna ės un somni fet realitat. Desde que vam obrir fins ara hem estat buscant la nostre identitat, allò que ens ha fet diferents. Finalment, després de donar-li moltes voltes , varem donar amb “l’essència “, allò que ens caracteritza i ens ha acompanyat al llarg de les nostres vides, la música, la nostra gran aliada.

Que Oferim al nostres clients

La Taverna es un espai d’oci creat desde l’il·lusió, l’esforç, l’amor i el sacrifici amb l’objectiu de proporcionar un lloc de trobada, on poder gaudir de la música, l’ esport i la bona companyia. Tenim 23 tipus de cerveses, entre elles Guinnes, Paulaner, Foster’s, Murphis…i també una carta molt variada, desde amanides, ribs i unes boníssimes hamburgueses XXL.
La nostra és una Taverna Catalana. Celebrem les nostres costums i les portem al voltant del món amb les vostres experiències.
Fem música tots els dies. Desde les 22h fins les 3h, ininterrompudament i és molt important per nosaltres que els nostres clients es sentin com casa. Vina sol, amb amics o amb família, la diversió la tens assegurada. No tanquem cap dia.

  • Música en directe tots els dies

  • Tot l’esport amb cartelera setmanal

  • Cerveses d’importació i Còctels originals

  • Tapes y hamburgueses pròpies de la casa

Un Somni fet realitat

La Taverna de Barcelona va neixer fa 8 anys amb un concepte de entrepans i tapes. En l’actualitat és un espai on la música i l’esport son els protagonistes i formen un tàndem màgic. Tot això gracies a la família Marcos, que han sabut crear un espai familiar i ens han obert les portes de la casa seva. Tant en Lluís Marcos com la seva germana Silvia actúen alguns dissabtes a ple centre de la plaça Catalunya.