Loading...
Sobre Nosaltres 2018-11-11T08:35:31+00:00

Qui som i què fem

Benvinguts a la Taverna de Barcelona, la nostra llar. La Taverna va obrir portes al setembre del 2010 a Ronda universitat 37, en plena Pz. Catalunya. Portem 7 anys de trajectòria i podem dir que la Taverna és un somni fet realitat. Desde que vam obrir fins ara hem estat buscant la nostre identitat, allò que ens ha fet diferents. Finalment, després de donar-li moltes voltes , varem donar amb “l’essència “, allò que ens caracteritza i ens ha acompanyat al llarg de les nostres vides, la música, la nostra gran aliada.

Què oferim al nostres clients

La Taverna és un punt de trobada per poder gaudir de la música en directe, els esports, el menjar i la bona companyia. Tenim 23 tipus de cerveses, entre elles la Guinnes, Paulaner, Foster’s, Murphis…i també una carta molt variada de menjar; amb amanides, tapes, carns, ribs i unes boníssimes hamburgueses XXL.
La nostra és una Taverna Catalana. Celebrem les nostres costums i les portem al voltant del món amb les vostres experiències. També ens agrada celebrar les festes internacionals com Halloween, Sant Patrick o la Oktoberfest.
Fem música tots els dies, dues sessions seguides, de dilluns a diumenge. La primera comença a les 22:30h fins les 00:30h i l’altre de 00:30 a 3h. Vine sol, amb amics o amb família, la diversió la tens assegurada. No tanquem cap dia.

  • Música en directe tots els dies

  • Tot l’esport amb cartellera setmanal

  • Cerveses d’importació i còctels originals

  • Tapes i hamburgueses pròpies de la casa

Un Somni fet realitat

La Taverna de Barcelona va neixer fa 8 anys amb un concepte de entrepans i pinxos. Avui dia , podem dir que tenim tres ambients. El primer, és un ambient únic de festa amb la música en directe tos els dies. El segón, un espai on poder gaudir dels esports, especialment dels partits del Barça. I el tercer, és el de la nostra cuina variada.

Tot això ha sigut possible gràcies a la família Marcos, que han sabut crear un espai familiar i ens han obert les portes de casa seva. Tant en Lluís Marcos com la seva germana Silvia actúen alguns dissabtes. Vine a veure’ls i descobreix l’essència de la Taverna de Barcelona.