Loading...
Sobre Nosaltres 2018-10-01T13:49:01+00:00

Qui som i que fem

Benvinguts a la Taverna de Barcelona, la nostra llar. La Taverna va obrir portes al setembre del 2010 a Ronda universitat 37, en plena Pz. Catalunya. Portem 7 anys de trajectòria i podem dir que la Taverna és un somni fet realitat. Desde que vam obrir fins ara hem estat buscant la nostre identitat, allò que ens ha fet diferents. Finalment, després de donar-li moltes voltes , varem donar amb “l’essència “, allò que ens caracteritza i ens ha acompanyat al llarg de les nostres vides, la música, la nostra gran aliada.

Que Oferim al nostres clients

La Taverna és un punt de trobada per poder gaudir de la música en directe, els esports, el menjar i la bona companyia. Tenim 23 tipus de cerveses, entre elles Guinnes, Paulaner, Foster’s, Murphis…i també una carta molt variada de menjar; amb amanides, ribs i unes boníssimes hamburgueses XXL.
La nostra és una Taverna Catalana. Celebrem les nostres costums i les portem al voltant del món amb les vostres experiències. També ens agrada celebrar les festes internacionals com Halloween, Sant Patrick o la Oktoberfest.
Fem música tots els dies. Fem dues sessions de música al dia, la primera comença a les 22:30h fins les 00:30h i l’altre de 00:30 a 3h  ininterrompudament i és molt important per nosaltres que els nostres clients es sentin com casa. Vina sol, amb amics o amb família, la diversió la tens assegurada. No tanquem cap dia.

  • Música en directe tots els dies

  • Tot l’esport amb cartellera setmanal

  • Cerveses d’importació i Còctels originals

  • Tapes i hamburgueses pròpies de la casa

Un Somni fet realitat

La Taverna de Barcelona va neixer fa 8 anys amb un concepte de entrepans i pinxos. Poc a poc hem apliat l’oferta gastronòmica i hem creat un ambient únic de festa amb la música en directe i un espai on també poder gaudir dels esports.  En l’actualitat és un espai on la música i l’esport i la varietat del nostre menú son els protagonistes i formen un tàndem màgic. Tot això gracies a la família Marcos, que han sabut crear un espai familiar i ens han obert les portes de la casa seva. Tant en Lluís Marcos com la seva germana Silvia actúen alguns dissabtes , vine a veure’ls i descobreis essència de la Taverna de Barcelona.